Compressport Ultra Trail Socks V2.0 - White/Black/Safety Yellow

Artikelnummer: SQTU3550022T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Ultra Trail Socks V2.0 is een Zeer beschermende trailrunningsok met slimme demping en omsluitende enkelsteun voor optimale stabiliteit en comfort tijdens ultramarathonwedstrijden.

 

Productomschrijving

Stabiliteit. Demping. Comfort. De Ultra Trail Sock 2.0 heeft drie belangrijke kwaliteiten in een gloednieuw ontwerp om je naar de finish van je volgende ultramarathon te brengen. Deze high-tech sok is ontworpen om bestand te zijn tegen het zwaarste, ruigste terrein van 's werelds grootste trailrunningwedstrijden en biedt een versterkte, gevoerde teenbeschermer van badstof om tenen en nagels te beschermen tijdens meedogenloze afdalingen. De badstof loopt door tot onder de voet en tot aan de enkel, met dikkere banden om de impact en druk van je schoenen tijdens het hardlopen verder te absorberen. Compressie van medische kwaliteit in de 360° ondersteuning van de voetholte stimuleert de doorbloeding om vermoeidheid te vertragen en voorkomt dat het materiaal gaat draaien en blaren veroorzaakt. Een gloednieuwe X-strap is speciaal ontwikkeld voor meer stabiliteit op rotsachtig terrein en zit stevig rond je enkel voor stevige ondersteuning. De gerichte compressie werkt samen met de steunzool en verbetert de microcirculatie zodat je de hele nacht pijnvrij kunt hardlopen. De sok zou niet compleet zijn zonder de kenmerkende Compressport dots, strategisch geplaatst op de malleolus en het kuitbeen om te beschermen tegen rondvliegende voeten en stenen. Twee rijen stippen aan de achterkant van de sok bieden extra steun aan de gevoelige achillespees. En last but not least: het technische mesh over de bovenkant van de voet en de schacht blijft licht en ademend, voert zweet snel af voor het comfort en de frisheid die je nodig hebt tijdens de meest veeleisende wedstrijden van je leven. Neem een voorbeeld aan onze profs en kies deze crew-length trailrunningsok om je volgende uitdaging in de bergen te overwinnen.

 

Voordelen van de Ultra Trail Socks V2.0

  • Maximale stabiliteit en een geruststellend gevoel op rotsachtig terrein dankzij een omsluitend, drukkende enkelriem.

  • Gedempte impact en verhoogd comfort dankzij een versterkte toebox, extra dikke badstof banden en gerichte 3D.dots.

  • Vertraagde vermoeidheid dankzij gerichte compressie rond de voetboog en enkel die de doorbloeding stimuleert voor optimale prestaties tijdens je langste races.

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen