Compressport UltRun S Pack Evo 10 - Black

Artikelnummer: CU00088B_990_0XS
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport UltRun S Pack Evo 10 is een zero-bounce, 10 liter trail running rugzak met veilige zakken en een ergonomische pasvorm voor hoge intensiteit wedstrijden.

 

Productomschrijving

Het Evo 10-model is kleiner dan zijn Evo 15 tegenhanger en bevat een nieuw, zigzag elastisch sluitsysteem aan de voorkant dat de borstkas laat uitzetten naarmate het tempo toeneemt. Waardoor deze geschikt is voor kortere inspanningen met een hogere intensiteit. Op de borst zitten twee zakken voor softflasks, met speciale drinkkleppen om beweging te beperken. In de kleine zakken kunnen sleutels of voeding veilig worden opgeboren. Daarnaast beschikt het vest over grotere vakken onderaan die geschikt zijn handschoenen, hoofdband, hoofdlamp, energiegels en meer voedsel. Een diagonaal vak met rits aan de linkerkant houdt je telefoon binnen handbereik om de route te controleren of in contact te blijven met je team. Op de achterkant zit een groot vak voor al je verplichte uitrusting, zoals Full Tights, baselayers, waterproof pants en meer. De twee grote overlappende zakken bieden ruimte aan een regenjas en eventuele extra uitrusting. 

 

Voordelen van de Compressport Ultrun S Pack Evo 10

  • Inhoud van 10 Liter om verplichte uitrusting en kleding mee te nemen tijdens ultra trails of lange trainingssessies. 
  • Zero-bounce dankzij uitgebreide tests voor uitzonderlijke stabiliteit en comfort, zelfs op technische stukken en afdalingen. 
  • Nieuwe zigzag elastische sluiting aan de voorkant, waardoor de borstkas kan uitzetten voor maximaal comfort wanneer de intensiteit toeneemt. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen