Route 365 - Run Forest Run High 5

  • Geplaatst op
  • Door 365 Sports
  • Geplaatst in Route 365
Route 365 - Run Forest Run High 5

We delen hier graag de mooiste routes en leukste evenementen om je te inspireren voor je volgende doel. Deze maand nemen we je graag mee naar een alternatief evenement van Run Forest Run. High 5!

Momenteel is het helaas niet mogelijk om evenementen te organiseren. Daar heeft Run Forest Run een alternatief op bedacht. Waar normaal gesproken de prachtige evenementen van Run Forest Run plaatsvinden, kun je nu op eigen gelegenheid de beschikbaar gestelde routes lopen. Bij de inschrijving ontvang je de gpx-bestanden en doe je mee in een speciaal gemaakt klassement. Wanneer je minimaal drie afstanden van het onderdeel waarvoor je jezelf hebt ingeschreven hebt voltooid, ontvang je zelfs een unieke medaille en gepersonaliseerd startnummer.

 

Je kunt deelnemen aan High 5 van februari t/m mei. Je komt door de prachtige gebieden zoals de Drentsche Aa, Holtingerveld, Dwingelderveld, Drents Friese Wold en de Besthemerberg. Omdat we zelf ook geregeld deelnemen aan de evenementen van Run Forest Run, kunnen we met zekerheid zeggen dat deze routes je in positieve zin gaan verrassen.

 

 

 

Gold Challenge

Dan is er ook nog de Gold Challenge. Probeer in zo weinig mogelijk aaneengesloten dagen alle vijf trails van jouw onderdeel te volbrengen. Voorwaarde is dat je dit doet tussen zonsopgang en zonsondergang. Een leuke extra uitdaging voor de committed athletes!

 

Deel je ervaringen via Facebook of Instagram met de #rfrhigh5. Hierdoor lopen we toch een beetje samen!

 

Kijk voor alle informatie en om je aan te melden op de website van Run Forest Run!

 

Overzicht van alle afstanden

  L XL XXL
Nationaal Park Drents Friese Wold 14,6 km 23,8 km 43,2 km
Nationaal Park Dwingelderveld 12,8 km 24 km 43,1 km
Nationaal Park Drentsche Aa 14,4 km 23 km 44,5 km
Besthemerberg 13,6 km 24,4 km 43,2 km
Holtingerveld 14,4 km 24,6 km 44,8 km
Totaal 69,8 km 119,8 km 218,8 km