365 Sports - Stand by the committed athlete!

Comitted Athlete - Finale

Comitted Athlete - Finale De bekende sporters krijgen al voldoende aandacht. Daarom interviewen we in de Committed Athlete een gepassioneerde sporter. Hierin laten we elke maand zien hoe het leven van de 'normale' fanatieke sporter eruit ziet. Wie wint de finale en is volgens jullie de leukste en meest inspirerende Committed Athlete van de afgelopen maanden?

Comitted Athlete - Gerard Schuurmans

Comitted Athlete - Gerard Schuurmans De bekende sporters krijgen al voldoende aandacht. Daarom interviewen we in de Committed Athlete een gepassioneerde sporter. Hierin laten we elke maand zien hoe het leven van de 'normale' fanatieke sporter eruit ziet. In deze editie zoomen we in op het sportleven van Gerard Schuurmans.

Committed Athlete - Rianne Hulshof

Committed Athlete - Rianne Hulshof De bekende sporters krijgen al voldoende aandacht. Daarom interviewen we in de Committed Athlete een gepassioneerde sporter. Hierin laten we elke maand zien hoe het leven van de 'normale' fanatieke sporter eruit ziet. In deze editie zoomen we in op het sportleven van Rianne Hulshof.

Committed Athlete - Bjorn van Loon

Committed Athlete - Bjorn van Loon De bekende sporters krijgen al voldoende aandacht. Daarom interviewen we in de Committed Athlete een gepassioneerde sporter. Hierin laten we elke maand zien hoe het leven van de 'normale' fanatieke sporter eruit ziet. In deze editie zoomen we in op het sportleven van Björn van Loon.

Committed Athlete - Rick Lablans

Committed Athlete - Rick Lablans De bekende sporters krijgen al voldoende aandacht. Daarom interviewen we in de Committed Athlete een gepassioneerde sporter. Hierin laten we elke maand zien hoe het leven van de 'normale' fanatieke sporter eruit ziet. In deze editie zoomen we in op het sportleven van Rick Lablans.