Route 365 - Veluwezoomtrail

  • Geplaatst op
  • Door 365 Sports
  • Geplaatst in Route 365
Route 365 - Veluwezoomtrail

We delen hier graag de mooiste routes en leukste evenementen om je te inspireren voor je volgende doel. Deze maand nemen we je graag mee naar de Veluwezoomtrail!

De Veluwezoomtrail is de eerste georganiseerde trail van Nederland in één van de mooiste gebieden van Nederland.  Het evenement is de afgelopen jaren gegroeid naar een 2-daags Trailrun Festival op de Veluwe voor beginners en ervaren lopers. Er is voor een ieder wat wils om van het grootste aaneengesloten natuurgebied Nederland te kunnen genieten. Hier vind je alles: heuvels, single tracks, heide, bos en vergezichten.

 

VZT

 

Uitgelichte afstanden van de Veluwezoomtrail:

 

33KM: Het parcours leidt de trailers over de Veluwezoom richting Eerbeek en Rozendaal. In Beekhuizen zijn er mooie klimmen en prachtige uitzichten over de Postbank tot in Duitsland. Deze route heeft ongeveer 417 HM.

 

60 KM: De Ultra afstand van de Veluwezoomtrail heeft een grote diversiteit in het parcours. Het Deelerwoud is iets vlakker maar heeft veel wild zoals de schotse hooglander.

 

Tot op het moment dat we dit schrijven gaat de 11e editie van de Veluwezoomtrail op zaterdag 3 en zondag 4 juli 2021 door. 

VZT1