Routes & Evenementen - N70 Trail

Routes & Evenementen - N70 Trail

We delen hier graag de mooiste routes en leukste evenementen om je te inspireren voor je volgende doel. Deze maand nemen we je graag mee naar de N70 Trail!

Rijk van Nijmegen

Deze keer nemen we je graag mee naar het Rijk van Nijmegen. Hier loopt een prachtige heuvelachtige route door de natuur van Berg en Dal. Wie hoogtemeters wil trainen is hier op de goede plek. In de route van 14 kilometer zitten al meer dan 500 hoogtemeters.

 

 

Je loopt over de Duivelsberg, door de Assekuul, langs huize 'de Wylerberg en over de Kleverberg. Onderweg word je getrakteerd op geweldige uitzichten. Zorg dus dat je niet te vermoeid boven komt om hier nog van te kunnen genieten.

 

Wil je genieten van de extra gezelligheid en sfeer van een evenement. Dit kan op zondag 4 september 2022. Dan staat er weer een nieuwe editie op de planning. Kijk voor alle informatie en inschrijven op de website van de organisatie.

 

De N70 Trailrun biedt vijf afstanden: 7, 14, 28, 42 km en 56 ultra. De korte trail is een pittige kennismaking voor mensen die deze snelgroeiende tak van de hardloopsport eens willen ervaren. De lange afstand is bedoeld voor de gelouterde lopers. De hoogtemeters en de zware ondergrond en mogelijk ook de blubber in geval van regen, maken van de langste afstand een stevige dobber voor zelfs de best getrainde trailers.

 

Wandelroute

De route is ook bekend als een wandelroute waarbij je op verschillende plekken kunt starten. Kijk op de website van Rijk van Nijmegen voor alle informatie. Download GPX