Inov-8 Performance Short Sleeve T-Shirt - Heren - Blue Grey/Slate

€40,00
Artikelnummer: 001158-BGST-001-0XS
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Verleg je grenzen tijdens trainingen en races met het performance short sleeve T-shirt: een lichtgewicht, ademend en snel drogend hardloopshirt.

 

Productomschrijving

Vlieg over de paden en wegen in het Performance Short Sleeve T-Shirt: een lichtgewicht hardloopshirt dat is ontworpen voor snelheid.

Het gestroomlijnde silhouet van het T-shirt zorgt voor een comfortabele, nauwsluitende pasvorm die je aanspoort om het tempo op te voeren. Tegelijkertijd biedt de stretchstof van het shirt volledige bewegingsvrijheid terwijl je je armen beweegt tijdens intervallen, heuveltrainingen of die sprintfinish.

Het Performance Short Sleeve T-Shirt heeft "performance" in zijn naam om een reden. De technische stof droogt snel en is zeer ademend, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd om je koel en comfortabel te houden tijdens intensieve trainingen.

Duurzaamheid is ingebakken in het ontwerp en de fabricage van dit T-shirt. Naast een shirt dat jarenlang meegaat, is het ook behandeld met een antimicrobiële behandeling die langdurige geurweerstand biedt. Dit betekent minder wassen en een milieuvriendelijkere footprint. Het T-shirt zelf is ook gemaakt van 96% gerecycled polyester!

 

Voordelen van het performance short sleeve T-shirt

  • Lichtgewicht en ademend: Houdt je koel en comfortabel tijdens intensieve activiteiten.
  • Snel drogend: Technische stof voert vocht snel af voor snelle droging.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: Gemaakt van 96% gerecycled polyester, met antimicrobiële behandeling voor langdurige geurweerstand.
  • Comfortabele pasvorm: Gestroomlijnd silhouet voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm tijdens het hardlopen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen