Inov-8 Trailtalon 235 - Heren - Black/Red/Grey

€145,00 €94,25
Artikelnummer: 000714-BKRDGY-S-01-06
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Trailtalon 235 is een super lichtgewicht trailrunning schoen waarmee je op volle snelheid met veel vertrouwen over de trails heen kunt gaan.

 

Productomschrijving

De Trailtalon 235 is een super lichtgewicht trailrunning schoen waarmee je op volle snelheid met veel vertrouwen over de trails rent. 

De noppen van de Trailtalon 235 zijn gemaakt van het klassieke Inov-8 rubber. Deze rubber samenstelling zorgt voor veel grip, maar doordat de inkepingen in de noppen in verschillende richtingen wijzen heb je altijd veel grip; klimmen, dalen en zijwaarts bewegen is geen probleem. De trailtalon zool komt het beste tot zijn recht over hard en rotsachtig terrein.

De tussenzool van de Trailtalon 235 bestaat uit de Powerflow technologie. Deze technologie heeft een 10% betere schoksbosorptie en 15% meer energie teruggave dan de standaard tussenzolen van Inov-8. 

Het bovenwerk van de Trailtalon 235 wordt gevormd door een adapterweb. Dit is een structuur over de over de wreef van de voet, zodat de schoen mooi aansluit. Door de breedte 4 heeft de voorvoet nog wel meer dan voldoende ruimte.

De hiel is voorzien van een versteviging dat Inov-8 de EHC noemt. Deze EHC is voorzien van een gaiter aansluiting om steentjes en ander vuil buiten de schoen te houden.


Voordelen van de Inov-8 Trailtalon 235

  • Licht en flexibel voor veel gevoel met de ondergrond
  • Brede pasvorm, zodat je voorvoet de ruimte krijgt om te spreiden
  • De doorgestikte tong en gaiter optie houden het vuil buiten
  • Powerflow tussenzool voor meer comfort, zonder dat het ten koste gaat van de directheid

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen